Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

HOKEJMAX HokejMax

PODPORA 734 428 200

Košík 0 položek

Zásady ochrany osobních údajů

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Zaškrtnutím políčka "Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle zásad ochrany osobních údajů v rozsahu nutném pro zpracování objednávky a využívání služeb webu www.hokejmax.cz" uděluje kupující souhlas společnosti Sport Hotárek, s. r. o. , se sídlem v Náchodě IČ: 29198372 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně oddíl C, vložka 65014 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Název společnosti včetně IČ a DIČ
  • E-mail
  • Telefonní číslo
  • Adresa
  • Soubory cookies
  • IP adresa zařízení, kterým bylo přistupováno na internetové stránky Správce

Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail budou zpracovány za účelem vyřízení objednávky na internetovém obchodu . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

Soubory cookies a IP adresa  zařízení budou zpracovány pro marketingové účely společnosti Sport Hotárek, s. r. o. po dobu 10 let.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní adresu Správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelé softwaru
  • Přepravní společnosti
  • Reklamní agentury
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním kdykoliv zpět,
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Slevy pro oddíly

Zde na našich stránkách www.hokejmax.cz můžete nakoupit zboží pro oddíly s množstevní slevou na základě výše objednávky a dle telefonické domluvy.

Oravy hokejek a shaftů

Oprava kompozitových hokejek a shaftů technologií SRS.
Cena opravy 490,- kč + poštovné.
Více informací na hokejmax@hokejmax.cz nebo na tel : 734 428 200

Poradna

Chcete poradit s vaším nákupem? Nevíte si rady jakou velikost vybrat nebo jakou značku zvolit? Rádi vám poradíme!

Poradím vám

specialista pro hráče

Ota Scholz specialista pro hráče

734 428 200

Přihlášení

Zapomenuté heslo

Zadejte Váš email, který jste vložili při registraci. Na tento email Vám odešleme nově vygenerované heslo, které si následně můžete změnit v nastavení Vašeho uživatelského účtu.
  • SHER-WOOD výhradní zastoupení

  • BROUŠENÍ bruslí na prodejně

  • 734 428 200 zákaznická podpora

  • DIAGNOSTIKA chodidel a 3D vložky

  • KLUBOVÉ SLEVY získejte slevu pro oddíl

  • OPRAVY HOKEJEK a shaftů pomocí SRS

JSME AUTORIZOVANÝ PRODEJCE TĚCHTO ZNAČEK

  • SHER-WOOD
  • VAUGHN
  • BAUER
  • CCM
  • EASTON
  • FISCHER
  • REEBOK

Používáme cookies ke zlepšení fungování našeho webu a personalizaci reklamy. Pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním.

SOUHLASÍM